Allmänna köpvillkor

För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år. Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen och förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering. Vi kan inte garantera att bild återger varans exakta färg och utseende. Tänk på att alla färger kan återges olika på olika datorer beroende på datorns färginställningar och skärmens kvalité.

Priserna är i euro inklusive 14% moms (livsmedel) eller 24% moms (övrigt).

Orderbekräftelse

När din beställning är genomförd kommer du att få en orderbekräftelse till din e-post adress. Det är därför viktigt att du anger rätt e-post adress. En godkänd beställning är bindande, vill du ändra eller ta bort din beställning så skall du så fort som möjligt höra av dig till oss via e-post eller telefon.


Öppet köp


Vi erbjuder 14 dagars öppet köp vid oanvänd vara med obruten förpackning. Du som kund står för returfrakten. Vill du utnyttja öppet köp så skicka tillbaka varan väl förpackad tillsammans med kvitto och anmärkning om att du vill utnyttja öppet köp. Transportskador på grund av dåligt emballage debiteras dig som kund. När vi mottagit paketet i retur återbetalar vi dina pengar. Glöm inte meddela oss hur du vill att vi ska föra över pengarna till dig.

Reklamation


Vi garanterar att de varor du får är felfria vid leverans. Om din försändelse är skadad vid mottagandet skall du utan dröjsmål kontakta info@inpampas.fi. Bifoga gärna en bild på skadade varor, så vi kan reklamera försändelsen via vår fraktleverantör.

Leverans


Dina beställda varor skickas från oss inom tre arbetsdagar.

Vi skickar våra paket med Posti. Frakt 6,90 per försändelse.
En försändelse kan också hämtas fraktfritt vid lagret i Korsnäs.
Till Åland och övriga Norden gäller andra villkor,  kontakta oss på info@inpampas.fi.

Vårt betalningssystem är: Klarna Checkout

Dataskyddspolicy

Här kan du läsa vår dataskyddspolicy.