Yleiset kauppaehdot

Edellytämme asiakkailtamme 18-vuoden ikää. Emme vastaa sivuillamme mahdollisesti olevista virheistä tuotteita koskevassa informaatiossa ja varaamme oikeuden hintojen muutoksiin ilman etukäteisilmoitusta. Sivuillamme olevien kuvien väri ei välttämättä vastaa tarkasti tuotteiden väriä. Myös tuotteen lopullinen ulkoasu saattaa olla erilainen kuin kuvassa. Tämä siksi, että kuvien väri vaihtelee eri näyttöpäätteiden väriasetusten tai laadun mukaan.

Kaikki hinnat ilmoitetaan euroina. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 14% (elintarvikkeet) tai 24% (muut tuotteet)

Tilausvahvistus

Saatuamme tilauksenne lähetämme tilausvahvistuksen ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Kiinnitä siksi huomiota sähköpostiosoitteen kirjoitusasuun. Hyväksytty tilaus on sitova. Mikäli haluat muuttaa tilaustasi tai peruuttaa sen, ilmoitathan meille välittömästi sähköpostitse tai puhelimitse.

Tuotteiden palautus

Voitte palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa, mikäli tuote on käyttämätön ja paketti avaamaton. Emme korvaa palautuksesta aiheutuvia postikuluja. Mikäli haluat palauttaa tilaamasi lähetyksen lähetä tuote meille huolellisesti pakattuna. Liitä lähetykseen kuitti ja merkintä siitä, että haluat käyttää oikeuttasi avoimeen kauppaan. Emme korvaa palauttamisen yhteydessä tapahtuneita kuljetusvahinkoja. Palautamme rahasi vastaanotettuamme tuotteen. Muista ilmoittaa meille miten haluat saada palautettavan summan.

Reklamaatiot

Takaamme lähetettävien tuotteiden olevan virheettömiä. Mikäli tuote on vahingoittunut vastaanottaessasi sen ota välittömästi yhteyttä meihin. Osoite on info@inpampas.fi. Liitä mielellään kuvia vahingoittuneesta tuotteesta, jotta voimme tehdä asiasta ilmoituksen kuljetuksesta vastanneelle yritykselle.

Toimitus

Tilaamasi tuotteen lähtevät meiltä kolmen työpäivän kuluessa. Lähetämme tilaukset postipakettina. Postituskulut 6,90/lähetys.
Lähetyksen voi noutaa rahtivapaasti varastostamme Korsnäsistä.
Kysy erikseen toimitusehtoja Ahvenanmaalle tai muihin pohjoismaihin osoitteesta info@inpampas.fi.

Käytössä oleva maksuvaihtoehto: Klarna Checkout

Tietosuojakäytäntö
Lue meidän tietosuojakäytäntö